Praktische info Psychiatrie

Praktisch

Aanmelden

 

Vanaf januari 2024 werk ik in mijn praktijk als een coach of gids op gebied van persoonlijke groei en
spiritualiteit bij mensen met psychische klachten.

Deze keuze heb ik gemaakt om me vrij te maken van veel overbodige administratieve verplichtingen en kosten die in de weg stonden van de flow. Ik houd uiteraard de kennis en ervaring van mijn
vak (psychiater, emotion focused therapeut) en pas deze, samen met een uitgebreide pallet van spirituele technieken (Priestess of the Goddess) toe, tijdens onze ontmoetingen.

Ik werk uitsluitend proces gericht en liefst in langere trajecten (bv maandelijks een afspraak gedurende 3-6 maanden). Het is wel zo dat soms ook een gesprek groot verschil kan maken. Zoek je hulp bij een specifieke klacht, dan ben je bij me niet op het juiste adres. (Bv.: ik heb paniekklachten en ik wil ervan af).

Voel je je uitgenodigd door mijn manier van werken neem gerust contact met mij op. Dat kan via het contactformulier. Ik mail je binnen een week terug met een voorstel voor een eerste “face to face” afspraak (deze is betaald). Bij vragen is een kort telefonisch vooroverleg mogelijk, deze gaan we samen plannen, zodat ik voldoende rust heb om je te horen.

Kosten:

Het tarief is 120 euro per uur.

Wachttijd

Op dit moment heb ik ruimte voor nieuwe cliënten.

Ik kies ervoor om niet met een wachtlijst te werken. Op deze plek ga ik regelmatig een update geven over of er wel of niet ruimte is voor nieuwe cliënten. Afhankelijk van de situatie zijn de deuren van de praktijk dus open of dicht. Ik heb er vertrouwen in, dat op deze manier de toestroom en doorstroom beste blijft bewegen.